Loading...

Experiente

Experiente Experiente IMG 3155 scaled

Enpi Lake Resort este aici pentru a vă oferi experiențe de neuitat, demne de pus în ramă.
Prin prisma faptului că resortul nostru dispune de o vegetație abundentă, plină de verdeață, este un mediu natural ce îți va inspira o stare de bine, ajutându-te să te relaxezi în totalitate, lăsând la o parte viața de zi cu zi cu grijile și agitația ei.
Odată ce ați pășit în interiorul resortului, veți simți o stare de bine ce vă va înconjura, dar și o energie de bună dispoziție.
Datorită designului bine pus la punct, lucrat și îngrijit cu măiestrie, impecabil și curat, al resotrului Enpi Lake, dorim să transmitem o siguranță, dar și o notă de eleganță, prin felul nostru unic în zona Moldovei.

Experiente Experiente DSC04755 min scaled
Experiente Experiente IMG 3099 2 scaled min

La Enpi Lake Resort ne bucurăm că putem să îți fim aproape în minunatele clipe pe care le vei petrece împreună cu cei dragi, într-un mediu relaxant, făcând o plimbare pe lacul nostru, sau luând cina pe pontonul care vă stă la dispoziție.
Pentru a trăi o experientă unică te invităm să servești o cină romantică alături de sufletul pereche pe terasa ce se află pe ponton.
Priveliștea ce străbate lacul, dar și reflexia soarelui care apune, va evidenția o superbitate de peisaj, exact cum ți-ai imaginat, inspirându-te în declarații de dragoste ce se vor desăvârși cum mediul perfect.

După aceea, vă invităm să petreceți o noapte de neuitat în minunatele căbănuțe cu design scandinav, din interiorul resortului, ce vă sunt la dispoziție. Dimineața vă sugerăm să ieșiți pe balconul cu minunata priveliște catre lac, pentru a vă servi cafeluța sau micul dejun mult dorit, dar și pentru a vă mai delecta înca odată cu un ambient plăcut și plin de viață.
Pentru a continua experiențele de neuitat, vă oferim bucătăria în aer liber, unde puteți găti rețete inedite inspirate de natura ce vă înconjoară, sau puteți încinge grătarul ce vă stă la dispoziție, pregătit să vă lase gura apă.

Experiente Experiente 49 min scaled