Loading...

Evenimente

Evenimente Evenimente 3 scaled 1

La Enpi Lake Resort organizăm evenimente pentru întreaga familie, dar și pentru întreg grupul tău de prieteni.
Este locul perfect unde poți sărbători ziua de naștere a celor dragi, fiind un mediu în natură veți avea parte de cea mai tare petrecere.
Se pot organiza și nunți în aer liber, punându-le la dispoziție tot resortul, celor ce vor să petreacă unirea destinelor, având un mediu de poveste unde se pot desfășura.
Pontoanele nostre de pe marginea lacului sunt perfecte sau pescuit pentru o petrecere privată, doar cu cei dragi vouă.

La cererea dumneavoastră se poate contacta firma de catering cu care lucrăm. Partenerul nostru de încredere este Meat Concept, datorită bucătarilor desăvârșiți suntem siguri că sunt perfecți pentru a vă satisface cerințele culinare.

Ei vă vor încânta cu măestria grătarelor, îmblânzind focul pentru a vă oferi o friptură suculentă și bine făcută în același timp.

Evenimente Evenimente logo 465x320
Evenimente Evenimente IMG 2824 200x300
Evenimente Evenimente DSC04059 scaled 1

Avem o multitudine de activități pe care le puteți accesa, dar și o mare varietate de surprize ce le puteți face pentru sărbătorit.
Puteți să îi oferiți o plimbare cu hidrobicicleta, sau o tură cu skyjet-ul, să îl provocați la o partidă de badminton sau tenis de masă, sau puteți face un meci amical de fotbal pe suprafața gazonului verde natural ce este la dispoziția voastră.
La Enpi Lake Resort este locația perfectă pentru a petrece clipe demne de pus în ramă, peisajul îmbinând perfect natura ce se impune prin măestria ei.
Enpi Lake Resort este deschis întreg publicului, susținând o multitudine de evenimente, ce au loc în incinta resortului nostru.
Pe suprafața Lacului Dorobanți, ce aparține de Enpi Lake Resort se organizează competiții de canotaj, la care vă așteptăm cu mare drag.

Enpi Lake Resort este partenerul oficial al Federației Române de Canotaj, suntem mândri că putem susține tineretul român, și să ajutăm la extinderea spotului. Vă așteptăm cu mare drag să-i susțineți pe cei dragi vouă în competițiile ce au loc pe suprafața lacului nostru.
Organizăm și lecții pentru inițiere in caiac, pentru cei doritori și îndrăzneți din fire, care doresc să pătrundă în minunatul sport nautic.

Evenimente Evenimente Untitled 1 min 1024x724