Loading...

Cazare

Bun venit la Enpi Lake Resort, o destinație unică în zona Moldovei prin diversitatea habitatului ce o are,
dar și pentru designul căbănuțelor și a camerelor.

Căbănuțele au un design unic inovativ, inspirat din aerul scandinav.

Stilul Scandinav este reprezentat de interioare luminoase, spațioase și minimaliste.

Locuințele în stil scandinav sunt luminoase pentru că ferestrele mari, nu sunt acoperite de perdele grele.

Funcționalitatea este pe primul plan, în timp ce culorile liniștite și materialele naturale completează amenajarea.
Stilul scandinav îmbină elementele moderne cu detaliile de atmosferă, astfel încât interiorul capătă un
caracter aparte.

Căbănuțele noastre sunt decorate în stilul scandinav având pereții de culoare albă, gri sau maro, toate
oferind o notă de eleganță și rafinament, acestea fiind dotate cu mobiliere joase, care prin forma lor nu
domină încăperea, oferind un spațiu cât mai generos.

Stilul scandinav este usor de recunoscut datorită paletei cromatice luminoase, a predominanței lemnului în decor și a simplitații .
Am ales să decoram căbănuțele în acest stil, deoarece vrem să vă împărtășim din minunata cultură scandinavă, ce se impune prin frumusețea și prin simplitatea ei.

Mergând pe predominanța lemnului, ce iese în evidență prin măestria aspectului și a liniilor expresive ce
denotă o eleganță nemai întâlnită până acum.

La Enpi Lake Resort vă dispunem cameră dublă cu baie comună, ce datorită amenajării interioare, vă va
crea o stare de bine și de libertate, având și un mediu bine structurat și spațios.

Este camera perfectă pentru familii cu un copil, dar și pentru cupluri, ce vor să petreacă o seară într-un
cămin călduros și primitor, într-un mediu cu design unic, și plin de viață.

Suprafața camerei este de 15 m2, având balcon ce are priveliște la grădină și la curtea interioară, unde puteți servi micul dejun, admirând peisajul de excepție.
Baia pe care o aveți la dispoziție are toate facilitățile necesare, fiind echipată cu mobilier de o eleganță luxoasă, creând un mediu de calitate superioară, căbănuța dispune și de o toaletă suplimentară.
Paturile de calitatea cea mai înaltă, fiind moi și super confortabile, îți vor oferi un somn odihnitor și relaxant, pregătindu-te pentru încă o zi plină de activități recreative.
Căbănuțele au intrare privată, fiind dotate cu aer condiționat, duș, având la dispoziție halate, prosoape, papucei de casă, lenjerie de pat, produse de curățat, garderobă sau dulap, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, TV cu ecran plat, canale prin cablu, pardoseală din lemn, mochetă, încălzire, plasă de țânțari, mobilier de grădină, zonă de luat masa în aer liber, loc unde puteți face grătarul, și o zonă de relaxare.

Resortul vă pune la dispoziție și cameră twin cu baie comună, acest tip de cameră este vizat de tineretul ce vine să petreacă ziua bucurându-se de toate atracțiile Resortului nostru.

Căbănuța este dotată cu 2 paturi single, cu un design inovativ, ce vă va încânta datorită faptului ca este bine organizată și decorată
cu gust. Suprafața camerei este de 14 m2 , aceasta având spațiul necesar pentru buna desfășurare pe întrega perioadă a șederii dumneavoastră. Căbănuța dispune de baie comună, dar și de o toaletă
suplimentară.

Resortul vă pune la dispoziție halat de baie, prosoape, papuci de casă, lenjerie de pat, garderobă sau dulap, intrare privată, aer condiționat, pardoseală de lemn sau parchet, mochetă, încălzire, plasă țânțari,TV cu ecran plat, canale prin cablu, produse de curațenie, masă, zonă de relaxare, zonă de servit masa, balcon, zonă de luat masa în aer liber, mobilier de grădină, loc amenajat pentru grătar.

Vrei să vii cu grupul de prieteni, dar nu găsiți un loc pentru întreg colectivul.

Enpi Lake Resort vă pune la dispoziție bungalou ce poate găzdui până la 6 persoane. Acest bungalou este un concept nou și inovativ, deoarece are toate facilitățile necesare, și se impune prin designul său unic și luxos, oferind o priveliște minunată asupra grădinii noastre impecabile.

Fiind super spațios, va fi o placere să petreceți seara, stând la povești până târziu, sau admirând vegetația și fauna ce vă înconjoară.
Pentru decorarea tuturor căbănuțelor noastre ne-am dedicat trup și suflet pentru a vă surprinde și pentru a crea o experiență de neuitat, oferindu-ți servicii de calitatea cea mai înaltă.
Bungaloul are suprafața de 70m2 , fiind dotat cu balcon ce are minunata vedere către lac, dar și vedere la grădină și la curtea interioară.
Bungaloul conține 2 dormitoare, fiecare dormitor având câte un pat dublu extra-large, și living ce conține 2 canapele extensibile.

Bungaloul vine cu următoarele facilități: duș, toaletă, toaletă suplimentară, halate de baie, prosoape,
papuci de casă, uscător de păr, produse de curățenie. Lenjerie de pat, garderobă sau dulap, aer condiționat, încălzire, intrare privată, plasă de țânțari, pardoseală de lemn sau parchet, pardoseală de gresie sau marmură, mochetă, frigider, cuptor cu microunde, ustensile de bucătărie, chicinetă, plită de gătit, masă, zonă de servit masa, canapea, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, canale prin cablu, jocuri video, cărți, DVD-uri , muzică pentru copii, mobilier de grădină, loc amenajat unde se poate face grătar, suport de haine, canapea extensibilă, zonă de servit masa în aer liber, acces la wifi.

Pentru o vacanță de vis vă așteptăm cu mare drag, in locatia noastra Enpi Lake Resort, pentru a încerca fiecare căbănuță, dar bungaloul nostru și pentru a vă bucura de un peisaj de excepție în natură, bucurându-vă și de activitățile ce vă stau la dispoziție.

Va mulțumim că ne alegeți!