Loading...

Caiac-canoe

Caiac-canoe CCD6DD3A918BB702C144C7FBDFC5E6E8 min scaled

Datorită suprafeței foarte mari a lacului ce se află în apropierea Resotului nostru, vă dispunem de lecții în inițiere caiac-canoe.

Oferindu-vă un peisaj de excepție, în timp ce personalul nostru atestat, vă  aratăcum să fiți stăpâni pe situație și să pătrundeți în tainele unui sport ce te relaxează întru totul.

După o zi de muncă la birou, Lacul Dorobanți ce se află în incinta Resortului nostru, este mediul perfect pentru a-ți pune sângele în mișcare și pentru a oferi creierului o doză binemeritată de oxigen, astfel îmbunătățind toată circulația și crescând rezistența la efort.

Caiacul se folosește individual, astfel concentrându-te doar pe tine și pe conectarea simțurilor tale, dar și pe îmbunătățirea atenției.

Canoe este tipul de ambarcațiune ce se folosește pentru lucrul în echipă,  această facilitate întăreste comunicarea dintre semeni, și omogenizează echipa. De pe urma practicării acestui sport se obțin o multitudine de beneficii, precum: întărirea organismului, creșterea rezistenței la efort, eliberarea de stres, coordonarea cu membrii echipei, facilitează lucrul în echipă și comunicarea, oferă un somn liniștit și relaxant.

Și multe alte beneficii pe care te invităm ca să le descoperi. Pentru o partidă de caiac-canoe te așteptăm cu mare drag la Enpi Lake Resort.