Loading...

Activitati nautice

Activitati nautice 31 min scaled

Motivele pentru care oamenii practică diferite sporturi nautice sunt diverse, de la dorința de adrenalină, curiozitate, nevoia de a încerca ceva nou, până la pasiunea pentru apă și mediul acvatic. La fel de diferite sunt și aceste activități care implică senzații noi, câteodată extreme, care pot oferi oricărei persoane experiențe de neuitat.

Pe suprafața Lacului dorobanți avem o multitudine de activități nautice ce vă sunt la dispoziție și ce pot fi accesate, fie pentru a te relaxa și distra cu prietenii, fie pentru o doza bine meritată de adrenalină.

Sky-jetul nostru vă așteaptă pentru a vă oferi senzații cu adevărat tari, ce o să vă pună sângele în mișcare. Prin intermediul lui, poate fi atinsă o viteză destul de însemnată, iar virajele strânse și felul în care poate fi manevrat atrag mulți pasionați de sporturi nautice, dar și amatori dornici de senzații tari.

Încă un sport acvatic ce se desfășoară pe suprafața Lacului Dorobanți este și sky-nautic .

Schiul nautic este un sport acvatic în care sportivul este remorcat de o barcă cu motor outboard, persoana menținându-se pe apă cu unul sau două schiuri. Contactul rapid între suprafața schiurilor și apă, face ca deplasarea să fie lină, iar practicantul să stea drept și să alunece pe apă.

Viteza de deplasare în schiul nautic este de aproximativ 40-50 km/h, suprafața de contact dintre schiuri și apă fiind elementul care determină o deplasare mai rapidă sau mai lentă a bărcii.

Pentru și mai multă adrenalină, antrenare a condiției fizice și a abilităților, te invităm sa încerci windsurfing-ul.

Sportul acvatic combină surfing-ul și cunoștințele de navigație, prin folosirea unei planșe cu velă, ce depinde de vânt pentru a face navigarea posibilă.

Ca activitate este foarte asemanatoare cu surf-ul clasic.

După o doză de adrenalină bine meritată, te invităm la o plimbare cu hidrobicicletele noastre personalizate, ce te vor duce într-o călătorie de vis pe minunatul nostru lac.

Dacă vrei să ai parte de o călătorie fără prea multă bătaie de cap și fără prea mult efort, îți punem la dispoziție și bărcile noastre ce sunt ancorate în minunatul nostru ponton.